Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

viidestoista yö sanat

Web Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen Tiedä tai arvaa sanat JUicen hittiin Viidestoista yö. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy.

Materiaalia Pekka Murto Laulaja Lauluntekija
Materiaalia Pekka Murto Laulaja Lauluntekija

Skukka Profiili Visat Tilaa.

. Kerto Sun kanssas katson. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä 10000. Lähetä linkki tai anna palautetta. Web Juicen kappele Viidestoista yö sanoilla.

D A A B C one step down C half step down D original key D half step up E one step up F F G G Intro. 430 Juice Leskinen - Kaksoiselämää sanoilla pasurifin 494K views. Web Juice Leskinen - Viidestoista yö - Sanat ja soinnut - sanatjasoinnutfi Suomen kattavin linkkikirjasto. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa kerto Sun kanssas katson.

Klikkaa tästä pelataksesi tätä visaa. Web Viidestoista Yö musikaali happening at Kulttuuritalo Virta Imatra Finland Imatra Finland on Fri Nov 04 2022 at 0800 pm. Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Web Juice Leskinen - Viidestoista yö - Sanat ja soinnut - sanatjasoinnutfi Suomen kattavin linkkikirjasto.

1 2 Theres an abandoned look in my eyes of the lost child The remains. English 1 5 more English translation A A Fifteenth night Versions. Web Ikuisesti kolisevat sanat tyhjyyteen On jälleen tuskan viitta hartioilla. Web Lyrics to Juice Leskinen Viidestoista yö.

Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Web Verse 2 D G A D Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen G D A Asus4 A Ja kaikki paitsi elämä on turhaa D G A D Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen G A D. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy. Viidestoista päivä MaustetytötAurinko ei todellakaan tänne enää loista Eikä aallot.

Tilastot visalle Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen. Kerto Viidestoista yö se saapuu aina uudelleen Taas huomaan kahden viikon unohtuneen Jäi iholleni hiekkaa. Web Viidestoista yö Lyrics. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa.

Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun. Ja kaikki paitsi elämä on turhaa. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa.

Web Viidestoista yö Lyrics Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa. 430 Juice Leskinen - Kaksoiselämää sanoilla pasurifin 494K views 10 years ago 458 Leevi and the Leavings - Pohjoiskarjala. Web Viidestoista yö on Juice Leskinen Slam -yhtyeen albumilta XV yö Tauko III 1980Juhani Juice Leskinen ennen vuotta 2006 Pauli Matti Juhani Juice Leskine. Web Statistics on the JetPunk quiz Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen.

D G A D Silmissäni. Web Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen. Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen. Web Viidestoista Yö Key.

Kerto Sun kanssas katson. Sanat ja soinnut yli 10 500 kappaleeseen. D G A D G A Verse 1.

Mikko Pohjola On Tidal
Mikko Pohjola On Tidal
Juice Leskinen Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics
Juice Leskinen Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics
Juice Leskinen Slam Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics
Juice Leskinen Slam Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics
Juice Leskinen Slam Viidestoista Yo Ecoutez Avec Les Paroles Deezer
Juice Leskinen Slam Viidestoista Yo Ecoutez Avec Les Paroles Deezer
Koko Suomi Laulaa Puhelinlankojen Paatteeksi Mutta Mita Kappaletta Aanesta Tassa Yle Radio Suomi Yle Fi
Koko Suomi Laulaa Puhelinlankojen Paatteeksi Mutta Mita Kappaletta Aanesta Tassa Yle Radio Suomi Yle Fi

Posting Komentar untuk "viidestoista yö sanat"